Събота, 11 Май 2024, 09:44

"България без цензура" все още без структура в Ботевград

26 Март 2014, 20:41
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2055 3


Тази вечер в големия салон на читалище „Христо Ботев” се състоя отлаганата няколко пъти среща на гражданите с ръководството на партия „България без цензура”.
Доскорошният журналист Росен Петров, сега един от основните сподвижници на Николай Бареков, представи на присъстващите официалните лица: Николай Бареков, председател на партията, Красимир Каракачанов, председател на ВМРО, Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, Ангел Славчев, зам.председател на ББЦ, и Дани Колева – член на женската организация „Евромайки”.
Официалните гости представиха своите позиции по основни въпроси от вътрешно-политическия живот на страната и главните аспекти на политиката, която ще водят при евентуална победа на предстоящи извънредни избори.
„Влязох в политиката, защото ми писна от това, което се случва, подчерта Николай Бареков. Философията на трите ключа – от апартамента, вилата и колата – ще бъде в основата на нашето управление.”
На срещата не бе представена местна структура на новата партия, както предварително се коментираше.
Сред присъстващите в залата се забелязаха лица от различен политически спектър – сега действащи и от близкото минало.
След разговора бе представен спектакълът „Площадът”, подготвен по поръчка на ББЦ от Нешка Робева и Нешънъл Арт студио.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Март, 09:11

    Майко мила!!! Жалка чалгаджийска карикатура на политици. Ако досегашните политици бързаха да хвърлят пепел на хорта в очите, за да стигнат до крайна цел облагодетелстване, то този кара направо през просото. Язък, че толкова години Бареков е телевизионер.
    Какво да кажем за някой от фигурите в партията му.
    Красимир Каракачанов- готов да направи коалиция и с партията на Чичолина, само да се докопа да власта барабар с Ангел Джамбазки.
    Миро Мършата, Емо Ротманса- доскорошни герберски функционери, от действията на които цялата държава се разтресе от скандали,золуми,лобистки поправки в закони, калинки, пикане и пр., тръгнали пак да се показват да искат прошка.
    Онова мигащото Светлин Танчев дошло от Америка с хасиенда в Испания, вместо да ближе рани от това, че му се размина затвора при опита за поправка на държавен вестник с рекламата на наркотични вещества, дошло и то да се показва без срам, направо гавра с ботевградската и не само общественост.Картинка от алчни кандидат- управенци, готови в ролята си на новите месии да се качат отново на изморените плещи на народа.
    При тази сбирщина от хора си представям и кои ще е председателя на същите в Ботевград.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Март, 15:44

    Добре казано №1, една забележка, към фотографа-много аматьорска фотосесия! Един близък план няма, а и хонорар сигурно е взел... смях! :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Март, 17:51

    Сбирщина от стари боклуци..... :!: :evil:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (230)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete