Събота, 20 Април 2024, 16:32

Бат Сали проговори: В недоумение съм!

10 Октомври 2014, 22:03
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 1736 0


След взрива от протести в Кюстендил и Дупница срещу избраника за депутат от ДПС Александър Методиев, известен като Бат' Сали, той най-после проговори. „В недоумение съм за каква несправедливост става дума, след като не съм нарушил закона. Аз не мога да говоря, преди да са си казали думата важните хора в държавата – ЦИК, лидерът на партията Лютви Местан, ако щете и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, лидерът на БСП Михаил Миков”, заяви Александър Методиев пред в. "Вяра".Три протеста гръмнаха след вестта за новото лице на Кюстендил. Александър Методиев получи около 900 гласа, но с тях успя да пререди кандидатите в листата на ГЕРБ-Кюстендил, които събраха 21 000 гласа в областта.

62 000 души не го искат за представител в Народното събрание и настояват да бъде поправена "огромната несправедливост и гавра с вота".

„Държавата умира, когато няма обществена справедливост. Мислят ли държавниците как се чувстваме ние – тези няколко хиляди души от Кюстендил, ако останем наистина с Александър Методиев в парламента? Как ще ни накарате да гласуваме отново, не смятат ли, че всички политиците ще останат без избиратели”, питат Тихомир Томов и Росица Качикова от Кюстендил.

Дама от протестите директно обяви пред камерите на телевизиите, че не желае да я представлява прост и ограничен човек. Методи Чимев, кмет на Дупница заяви пред bTV: Кой град би приел народен избраник с 280 гласа, които не достигат дори за общински съветник. Местните са категорични, че тази несправедливост трябва да се поправи.

Източник: Агенция Блиц

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete