Вторник, 23 Април 2024, 11:17

Бат Сали събра ромските лидери на конгрес в Боровец

5 Април 2014, 19:30
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 1234 0


Ромски лидери от цялата страна са на конгрес в луксозен четиризвезден хоте в Боровец. Събра ги депутатът Александър Методиев - Бат Сали, за да ги обедини в подкрепа за неговата партия - ДПС, съобщи bTV. Той твърди, че събитието няма нищо общо с предстоящите избори.

По думите му това е обединение за решаване на ромските проблеми и не е плод на някакви предварителни уговорки за изборите.
 

Друго обаче разказваха част от поканените. „За изборите е... и по принцип за всичко", каза един от присъстващите. Друг поясни, че не може отсега да каже за кого ще гласуват.

„Преди бяхме с БСП-то, с ГЕРБ. Ей сега ще видим кой какво предлага, какво става", сподели друг от поканените. На въпрос дали става дума за пари, отговорът беше „Всичко се знай. Защо питаш такъв въпрос? Ако не с пари, с много пари".

Депутатът от ДПС Александър Методиев твърди, че другите политически партии вече били в махалите. Цената на гласа на ромите била между 20 и 100 лева. „Аз имам такъв девиз - нека вземат, но те си знаят за кого да гласуват", заяви народният представител.

Какво точно си говорят ромските лидери вътре в залата, остава в пълна тайна за журналистите. Финалът на мащабното събиране е предвиден за утре по обяд.



Източник: 24 часа

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (177)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete