Сряда, 24 Април 2024, 06:36

Детско коледно парти в Трудовец завърши с подаръци

22 Декември 2014, 19:50
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2548 0


Конкурс за най-талантлив малчуган бе акцентът в тазвечерното коледно парти за деца, което се организира в кафе-клуб „Милениум” в Трудовец от 17.30ч.

Общо 36 деца се включиха  него, рецитирайки стихотворения, а някои от тях изпяха песнички. Четиричленно жури оценяваше изпълненията на децата. Това бяха джуджетата Мери -Захарния бонбон, Щастливка Вечнозелената, Алабастър Снежната топка, Сънливка  Уънорс Оупънслей и Работливка.

Водещ и организатор на тържеството бе Мария Гайдарска, която изпълняваше ролята на Снежанка. Преди началото на конкурса тя попита малчуганите украсили ли са вече елхите си, след което им разказа историята на елхата като коледно дръвче. Това се случило за първи път в Германия. След това Снежанка обясни и значението на Рождество Христово, като празник на надеждата и доброто.

Дядо Коледа търпеливо изслуша изпълненията на децата и заедно с джуджетата определиха най-талантливите деца, които получиха грамоти. Накрая всички малчугани получиха по един подарък. Партито продължи с играта „Джуджета и великани”, която предизвика много емоции. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete