Петък, 29 Март 2024, 02:50

Дядо Коледа раздаде подаръци и на децата от ОДЗ "Звънче", село Джурово

18 Декември 2014, 16:20
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2706 0


По повод наближаващите коледни и новогодишни празници по традиция детските заведения организират тържества. Коледно тържество се състоя и в ОДЗ „Звънче”, село Джурово. 
Емилия Цайкова, директор на ОДЗ "Звънче",  и преподавателите отправиха поздравления към гостите и пожелаха на своите възпитаници много здраве, успехи и щастливо детство. 
Заедно със своите гости малчуганите пяха коледни песни и участваха дейно в забавните скечове. Специалният гост Дядо Коледа раздаде подаръци на всяко дете от градината.  
Малките палавници получиха и пакети с лакомства от Община Правец.
На тържеството присъства Радостин Манов, председател на управителния съвет на сдружение „Разнообразни и равни”, доцент Ангелина Иванова и други.
Председателят на управителния съвет на сдружение „Разнообразни и равни” и ръководител на проект "Готови за училище" сподели, че тяхната основна цел е да подготвят децата между 3-6 годишна възраст за 1- ви клас през новата учебна година. "Ние всички сме тук заради тези деца. Основната дейност на проекта е плащане на такси за детска градина. Другата дейност по проекта са информационните сесии, целта е да работим с родителите, да чуем тяхното впечатление от празника и да бъдат запознати с тържествата през цялата изминала година. По проекта са заплатени и медицинските прегледи на децата, закупени са учебници и помагала. Благодаря на г-жа Цайкова за интересното тържество и за това, че успяхме да се сработим още от първия ден и много се радвам, че работим заедно. Благодаря и на местния кмет Стоян Стоянов, който е добре запознат с проекта и ни съдейства и помага", каза още Радостин Манов.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete