Петък, 29 Март 2024, 14:27

Голям спортен празник организираха ЦДГ "Индира Ганди" - (снимки)

13 Март 2014, 21:34
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 6399


Преди часове завърши спортно шоу на възпитаниците на ЦДГ „Индира Ганди” – Правец. На входа на Спортен комплекс Правец гостите бяха посрещани от Мики и Мини Маус. Спортната зала в Правец се напълни с родители и приятели на децата.
 
Спортният празник бе открит от директорката на "Индира Ганди" - Елена Вълканова. 
Гост на тържеството беше 12 годишният талант Марио Кръстев, който има многобройни участия в концерти и престижни награди от конкурси в България и чужбина. Младият талант допринесе за доброто настроение в публиката с песните - "Съветник", "Тинтарела" и "Знам море".
 
Спортният празник започна с най-малките състезатели от детската градина и играта - "Вземи си балонче".
 
Всички групи на детската градина, разделени на два отбора, участваха в различните игри с имена "Събуди Мечо", "Цели се точно", "Стреляй точно" и други. В оспорвани битки се състезаваха отборите на "Череша" и "Ябълка","Лисица" и "Мечка" и др.
 
Децата от "Индира Ганди" демострираха добри умения по баскетбол, а групата по художествена гимнастика представи отлично съчетанието си. Малчуганите показаха пред своите родители как практикуват йога
Жури на спортните състезания бяха Снежана Вълова, Георги Давидов и Станислав Конов.
 
Директорката на "Индира Ганди", Елена Вълканова, благодари на кмета на Община Правец - Румен Гунински, който е подсигурил купи и лакомства за всички деца. Директорката благодари и на всички останали спонсори ,които са допринесли за осъществяването на днешният празник.
 
Румен Гунински приветства децата за доброто им представяне и ги награди с шоколади и лакомства. "Благодаря на главните герои в този празник - децата. Те са нашето бъдеще" , каза Румен Гунински.
Децата получиха лакомства от Бенчо Бенчев и Петя Радулова.
 
Поздравителни адреси получиха от Издателство "Булвест 2ООО", Янка Такева - председател на Синдиката на българските учители и други.
Тържеството завърши с "Песен за Правец".
Вижте интересните моменти от състезанията в снимки.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete