Сряда, 1 Май 2024, 00:45

Група общински съветници внесоха предложение до председателя на ОбС

11 Февруари 2014, 17:22
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2662 6


Група общински съветници са изпратили днес предложение до председателя на Общинския съвет на следващото редовно заседание да бъде включена за разглеждане и приложената докладна записка относно допълване на Решение 19/26.01.2012г., с което съветниците са дали своето съгласие Община Ботевград да подпише договор за закупуване на телевизионно време от програмната схема на Телевизия „Ботевград” с оператора СД „Бонев и съдружие”, за излъчване на новини, събития и полемики от местно значение в предаванията „Часът на общината” и „Часът на общината - гледна точка”.
В докладната записка, съветниците посочват, че приетото Решение 19/26.01.2012г. относно разпределението на закупеното ефирно време, трябва да се допълни както следва:
 
1. 50% от ефирното време на предаването „Часът на Общината - гледна точка” да бъде използвано от Кмета и общинската администрация.
2. 50% от ефирното време на предаването „Часът на Общината - гледна точка” да бъде разпределено пропорционално между отделните групи общински съветници.
3. Веднъж месечно ефирното време на предаването „Часът на Общината” да бъде предоставяно на представители на неправителствени, граждански и други организации и сдружения.
 
Вносители на докладната са съветниците Христо Якимов, Марияна Горгачева, Веселка Златева, Филип Филипов, Иван Гавалюгов, Яница Иванова, Цветелин Цветков, Цветан Цолов и Цветан Миньовски.
 
Техните подписи стоят и под предложението, изпратено днес до председателя на Общинския съвет.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Февруари, 17:32

    evala na tezi obstinski savetnici

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Февруари, 17:53

    Браво! Ама г-на няма да ви го даде това време. И с това ще покаже, че е едноличен узурпатор на властта в общината, което и без това всички знаем!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 11 Февруари, 20:25

    Тия съветници всеки един си има медия, кво искат не ми е ясно

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 11 Февруари, 21:13

    ами и кмета да си направи медия, а не ние да му плащаме телевизионното време

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Февруари, 11:05

    С това, че шайката общински съветници, които кмета манипулира, както и самия той не гласуват това предложение ще покажат още по-ясно, че в община Ботевград се управлява еднолично и се третира като "частна семейна фирма"- невероятно, но факт и после като му кажат, че управлява като феодал, да не си криви душата -за съжаление това е ТЪЖНАТА ИСТИНА в нещастната ботевградска община - ДЕМОНСТРАЦИЯ НЕ НА СИЛА, А НА ПРОСТАЩИНА, ПРОСТОТИЯ,НАГЛОСТ, ПАРВЕНЬЮЩИНА т.н., каквито "велики" качества е концентрирал в себе си "великия" общински ръководител- ботевградския кмет!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 12 Февруари, 19:30

    :roll: :roll: :shock:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (194)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete