Вторник, 16 Април 2024, 17:22

Корнелия Нинова: Местан показва повече самочувствие от нормалното

22 Септември 2014, 11:54
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1305 2


Лютви Местан демонстрира повечко самочувствие, отколкото е нормално, но за кампания всички помпат мускули. ДПС не дават властта, заяви в „Добро утро, България“ по TV7 Корнелия Нинова – водач на листата на БСП за София-област. Повод за думите й беше коментарът на Местан от последните дни, че ДПС не преяжда с власт, а дава властта в държавата. То многозначително напомни думите на бившия лидер на партията Ахмед Доган, че той разпределя порциите в държавата. „И в двата случая не са прави. Не я дават те властта. Хората, които гласуват, решават на кого да я дадат“, смята тя.

Нинова каза още, че в БСП не са водени разговори за евентуални следизборни коалиции. Чакат се резултатите на 5 октомври.

„Моето впечатление е, че само ние правим кампания на терен. Няма опоненти, няма спор, няма енергия, няма идеи по местата, където сме“, коментира тя хода на предизборната кампания.

Според социалистката, с изказването си, че за кризата в КТБ трябва политическо решение, управителят Иван Искров бяга от отговорност. „Знае, че не си свършиха работата в БНБ и по отношение на контрола, и по всички мерки, които законът предвижда БНБ да вземе по отношение на КТБ, и сега се мъчи да излезе от ситуация. Не е наша работа да решаваме“, заяви тя. „И извънредно законодателство и банкова ваканция означават крах за България, за икономиката. Банкова ваканция означава спиране на банковите операции по всички линии“, уточни Нинова.

Източник: http://tv7.bg

Ключови думи: Парламентарни избори 2014

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Септември, 17:51

    Не Корнелия а Курнелия

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 24 Септември, 05:27

    Кога набутахте тази новина сред останалите? Тази селянка, вместо да помага на Мизия, непрекъснато показва самочувствие. Вместо да хване лопатата, гледа да хване кокъла.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete