Вторник, 23 Април 2024, 13:19

Много награди, светлинни и пироефекти на предстоящия мотосъбор на Черния легион

26 Юли 2014, 15:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2441 2


Над 2 хил. мотора ще огласят поляната на Боженишки Урвич по време на тридневния събор на мотоклуб „Черен легион”, който тази година ще се състои от 8 до 10 август. Много изненади са заложени още от сега, призна пред екип на в-к „Балканец”, Марин Попов - президент и основател на клуба, който съществува от 4 години.
Организаторите ще раздават гривни за достъп на всеки, след като предварително си е заплатил такса вход от 5 лева. От екологична гледна точка ще бъдат раздавани на всеки посетител и чувал за отпадъци. Една от многото изненади е раздаването на 100 легион долара. Това е валута за събора, която по думите на Марин Попов има за цел да служи за разплащателно средство. Начинът да се сдобие човек с такива долари е когато си закупи храна от кетъринга. Ще има инсталирани маси за сварка, блек джаки, рулетка и покер, на които ще може да се играе с тези долари. Във втория ден ще има турнир по бридж-белот с награден фонд, в който се очаква да се включат 500 човека, които вече са се записали за участие. Ще има и награда за най-шумен мотор. Награди под 50 лв. няма да има. Те са осигурени от много спонсори на събитието. Най-голямата награда ще бъде скрита в гората още в петък - първият ден на мотосъбора и ще се търси до събота вечерта. Спонсорите все още не издават каква ще бъде тя - дали ще е каска, чифт гуми за мотор или марков алкохол, това остава изненада. По време на програмата, водещият ще пуска подсказки и който успее да я намери, остава нейн собственик. Ще има изграден отделен уиски-бар, който ще бъде изграден на възможно най-тихото място. Там ще се сервира само марков алкохол и енергийни напитки. Атрактивни барманки ще правят шоу през цялото време - пръскане с вода, барманка в стил „грозна като смъртта” ще изненадва посетителите и т.н. Фирма „Алфа Логистика”, доставчикът на кетъринга,  пък ще организира търг за хладилни чанти, очила, запалки и т.н. , които също ще могат да се закупуват с легион долари. Програмата ще бъде доста интересна и наситена. От Сърбия ще гостува групата „Айвар Млевен”, единствения вокал, който изцяло успява да имитира гласа на Брус Дикенсен. Останалите групи са „Hard Company” , “Черноризец” от Велико Търново . Повече хард рок настроение ще създадат групите “Mission” и  “Cristal Neverlend”, които ще свирят по-стари парчета. Ще гостува и уникалният гайдар Светльо Жилев, който ще представи солово изпълнение 30 минути. Неговата задача ще бъде да въвежда и изпраща отделните изпълнители и групи на сцената. Жилев е известен с майсторските си песни, които  свири през летния сезон на пещерата „Дяволското гърло”.
Озвучаването тази година ще бъде много по-мощно, обещава президента на мотоклуба. Ще бъдат вкарани в употреба и много светлинни и пироефекти. Тази година се очакват около 4 хиляди човека, които ще надвишат многократно миналогодишните участници в мотосъбора, когато бяха близо 800.  Ще има участници чак от Лондон, Германия и Гърция, както и от Македония, Сърбия и всички клубове на „Черен легион” в страната. Посетители от други клубове също се очакват.
Клуб „Черен легион” организира две по-мащабни мероприятия годишно. Едното е комерсиално - мото-пикник на Русоман, който се провежда без вход и посетителите нищо не заплащат. Другото мероприятие си остава мотосъбора на Боженишки Урвич, който пък е на другия полюс . Марин Попов обаче призна, че с всяка година, той става все по-пищен и добър.


Източник: Вестник "Балканец"

Коментари (2)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Юли, 20:06

    https://www.facebook.com/events/656081594478547/

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (177)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete