Петък, 19 Април 2024, 11:54

Общинските съветници приеха програма за развитие на туризма в Община Правец

29 Юли 2014, 13:39
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1678 8


На провелата се сесия на ОбС - Правец, общинските съветници разгледаха молби по Наредба №20 за социално подпомагане на граждани от бюджета на Община Правец.
Общинският съвет гласува да се отпуснат средства от Бюджета на Община Правец за 2014 година за еднократно социално подпомагане по Наредба №20 на нуждаеща се жена от гр.Правец - в размер на 600 лв. 
Приет беше Общински план за развитие 2014-2020 г.  на община Правец и Програма за развитие на туризма на територията на Община Правец за периода 2014-2020 година.
Съветниците гласуваха приемането на Стратегия за опазване на културното наследство на територията на Община Правец за периода 2014-2020 година.
Общинският съвет на Община Правец прие да бъдат формирани маломерни слети паралелки в ОУ”Любен Каравелов”, с.Осиковица, които да бъдат дофинансирани в съответствие с изискванията на Наредба №7/29.12.2000 г. на МОН за определяне броя на учениците и на децата в паралелките и групите на училищата, детските градини и обслужващите звена извън определените по единни разходни стандарти.
Общинските съветници взеха решение относно утвърждаване мрежата на учебните заведения в Община Правец за учебната 2014/2015 година.
 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Един от многото 31 Юли, 00:15

    Ма'анете ги тия програми и стратегии!

    Думайте какво ще чиним с бае Цаня Маринов - Манаселския брус като сега гербаджиите го натирят от шефското место във ВИК - София област, като му земат заплатата от 5 бона, служебната кола, директорския стол?

    Май да ма'анем Марин Фильов от кметското наместничество на Манаселска река и да врънем Цаня на село, та да работи сред избирателете за преизбирането на Гуни за кмет на общината. Защото Марин Фильов на предишните избори се оказа не съвсем наш и надежден - пръво търча за Нитов, а като виде на къде задуха ветъра, смени посоката и зафана да работи за нас. Ние това помним и в бюрото сме го обсъждали неведнаж.

    Май натам върват нещата, викам по-добре да плаче предателя Марин, отколкото наш Цани.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Юли, 07:21

    Май някой още не може да си преживее загубата на изборитеееееее

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: анонимен 31 Юли, 08:57

    защо сте толкова неграмотни, бе хора

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 31 Юли, 10:30

    Abe hora lyato e! Vodata v moreto e 4ai,kalmarite i midite presni.Nazdorovye,Salute..:D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 31 Юли, 18:03

    Абе Крадлья както го нарича Генерала, снове из центъра на Ботевград и търси съмишленици за Инициативен комитет, КМЕТ ИСКА ДА СТАВА. Новото място го потискало а и много се е шушукало от както се появил.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 31 Юли, 19:08

    Верно е и това,че Манаселския брус намаза най много от коалицията - 4417 лева основна заплата,нова служебна кола и простолюдието плаща вода,като ,че ли и включен хисарски водопровод и в нужника му мият задника с топла минерална вода от Сапарева баня!Манаселския обаче,трябва да се обърне към общината,да поизчисти около тараляшника му пред бл.201,щото е обрасъл,но скоро ще се наложи да сдава държавната машина,щото Нитов вече е на Долни Богоров и пътува към ВиК. :roll: :roll: :roll:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 31 Юли, 20:39

    Mda stava interesno.pojivyom-uvidim.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Десантчик 1 Август, 00:54

    Вестник ДЕСАНТ от 23.07.2012 г.

    Държавната ВиК в София – приют за бивши кметове на Правец

    Безпардонното кадруване на ГЕРБ и фамилия Златеви превърнаха пък ВиК – София област в приют за бивши кметове на Правец, след като в началото на месец юли в кабинета на управителя на държавната фирма се настани юристът Никола Нитов – бивш градоначалник в Първия частен град на Републиката и лидер на местната структура на управляващата партия.
    Съвсем „случайно” Нитов завари на новото си работно място служител с интересна „професионална биография” – своя предшественик на кметското кресло в Правец и настоящ председател на общинската организация на БСП в градчето другаря Цанко Маринов, който изпълнява функциите на главен финансист на водоснабдителното дружество.

    Безспорните заслуги на двамата бивши управници в прехвърлянето на държавни и общински активи в ръцете на правешките олигарси, за което в. ДЕСАНТ многократно е информирал, както и отчайващата им неспособност да намерят подобаваща на доскорошния им статус работа на свободния пазар на труда, превръщат и тази държавна фирма в заложник на безпринципно кадруване от страна на управляващите.

    /снимка/ Никола Нитов е верен съратник на Васил Златев още от времената преди Демокрацията. В началото на промените двамата се озовават на подсъдимата скамейка за престъпления, извършени по служба.

    /снимка/ По времето на кметуването на Цанко Маринов цялата общинска собственост на Правец преминава в ръцете на фамилия Златеви, затова в мандата на Тройната коалиция настоящият общински лидер на социалистите е възнаграден с поста на зам. областен управител на Софийска област

    http://www.desant.net/show-news/25063/

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete