Петък, 19 Април 2024, 13:37

Потребителите-диабетици от ДЦВХУ-гр. Правец получиха диетична храна по Оперативна програма 2014 г. на „Българска Асоциация Диабет”

22 Октомври 2014, 12:02
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1276 2


На 20 май 2014 г. със съдействието на Дневен център за възрастни хора с увреждания, град Правец, бе учредено Диабетно дружество. Благодарение на активната комуникация на избраното ръководство и усърдната помощ на екипа на ДЦВХУ с Българска асоциация «Диабет» членовете на новооснованото дружество получиха пакети с хранителни продукти. Същите съдържаха пиле, риба, дългозърнест ориз, канела, зелен фасул, лютеница, грах, краве сирене, извара, кашкавал, маслини, ябълки и олио.
 
В изпълнение на планираните дългосрочни цели, екипът на ДЦВХУ се стреми максимално да търси начини за включването на потребителите като бенефициенти по различни програми или проекти, с цел пълно задоволяване на потребностите им и подобряване на цялостното им здравословно състояние за социалната им интеграция и придобиване на социална автономност и чувство на зачитане, уважение и значимост в обществото като цяло.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:41

    А защо никой не е казал за това на останалите диабетици????? Който предполагам не са много в града. Отново по "комунистически" ли ще дразните болните хора!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 19:30

    А за Ботевградските диабетици защо няма? Оперативна програма 2014 г. на „Българска Асоциация Диабет” не се ли отнася за всички български диабетици?! Как така за едни дават, за други не?! По какви критерии?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete