Събота, 27 Април 2024, 04:08

Празничен концерт за 40-годишния юбилей на ОДЗ "Здравец" - гр. Правец (Снимки)

11 Април 2014, 21:18
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 7980 41


Малките възпитаници на ОДЗ "Здравец" в Правец днес бяха още по-слънчеви и усмихнати. Тяхното детско заведение празнува своя 40-ти рожден ден, за който директорката Силвия Станева, учителките и целият персонал бяха подготвили много изненади, точно като за празник.

По повод юбилея в детското заведение бе отслужена празнична литургия от отец Страхил. 
Гости на ОДЗ "Здравец" по повод 40 - годишния юбилей бяха кметът на община Правец Румен Гунински, председателят на ОбС Николай Яхов, Васил Златев, бивши директори, служители и възпитаници на детската градина. Те бяха посрещнати на входа по стар български обичай с питка, мед и здравец.
 
От 17,00 часа в НЧ "Заря" започна празничната програма, посветена на рождения ден. Тържеството бе открито  с кратка прожекция за историята на детската градина.
Силвия Станева, директор на ОДЗ "Здравец", връчи грамоти и плакети за "Принос в изграждането, оборудването и откриването на детската градина" на Васил Златев и Димитър Найденов.

Наградени бяха и двете дългогодишни директорки на ОДЗ "Здравец" - Радка Йончева и Йонка Иванова.  За всеотдайна работа в детската градина те получиха грамота и плакети.
 
Кметът на Община Правец, Румен Гунински, отправи поздрав по повод юбилея - "Благодаря на всички ръководители, които са допринесли за основаването и развитието на детската градина...Благодаря на всички деца, които участват в програмата и на всички ръководители, които са ги подготвили... Пожелавам щастливо детство в град Правец". Кметът връчи плакет на директорката на ОДЗ "Здравец".

Празничната програма бе изпълнена с много песни, танци, радост, детски смях и емоции. Специален поздрав към ОДЗ "Здравец" поднесоха техните приятели от ЦДГ "Индира Ганди", ОДЗ "Звънче", с. Джурово, ОДЗ "Слънце" - с. Осиковица, ученици от ОУ "Васил Левски" и самодейци от НЧ "Заря". Поздрав по случай днешния празник отправиха и възпитаниците на школата по латино танци към читалище "Заря".

Директорката на ОДЗ "Здравец" благодари за подаръците, които получиха по повод рождения ден - медийно устройство от Община Правец, компютри от Васил Златев, костюми от Мария Александрова, телевизор от сем. Гунински, материали за аранжиране на двор от фирма "Васкони груп", CD Player от ПГ по КТС - Правец, и други. Директорката изказа специални благодарности за финансовата подкрепа към Юнона Симеонова.
Юбилярите получиха и много поздравителни адреси и цветя. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (41)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Април, 21:44

    БРАВО! Браво на директорката, браво на целия персонал, браво на децата! За пръв път на тази сцена беше представен такъв концерт от толкова малки деца . Вие бяхте прекрасни, изпълнихте ни с радост и вълнение. Браво и на всички участници, които поздравиха детската градина, те също бяха прекрасни. Похвала за всички!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Април, 22:16

    Страхотни деца, браво! Много приятен концерт!

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 11 Април, 23:47

    Браво, деца!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 11 Април, 23:57

    Еи тая Йонона голема богаташка ще дойде!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: вили 12 Април, 09:10

    С Л А Д У Р К О В Ц И - ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА В ТАЗИ ДЕТСКА ГРАДИНА - НАЙ-СЛЪНЧЕВАТА И НАЙ-ПРОСТОРНАТА - И МНОГО СПОНСОРИ ...

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: bachkony 12 Април, 10:22

    Браво на децата на г-жа Мая Илиева от ОДЗ "Слънце" :)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 12 Април, 12:13

    Тук не е мястото да се изявяваме като бедни и богати, Йонона е преди всичко майка и човек и показа внимание и уважение към децата. Има много, които наистина са богаташи, но не отделиха и стотинка за децата, може и ти да си от тях, но пишеш анонимно, представи се щом си толкова справедлив.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 12 Април, 12:37

    Кмете, моите деца бяха едни от първите посещавали тази градина и нямам спомен да е била някога директорка Вълканова, както съобщихте Вие на тържеството. Би трябвало да сте запознат добре с историята на градината, а не да се излагате пред обществеността в Правец, само, за да я издигате на пиедестал. В случая вие злепоставихте настоящата директорка, тъй като тя не я покани на сцената с Йончева и Иванова и не я награди с плакет и грамота, което беше правилно.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 12 Април, 12:58

    Бих казала само идно, Браво на младата директорка. Такъв детски спектакъл досега не е имало в Правец. А доколкото за Вълканова - всички знаем, че Веска може да пее, защо използва децата само за пълнеж. И Джурово ги сложиха в малкият си джоб. Браво да дечицата. :)

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 12 Април, 13:00

    Нима има някой, който да не знае, че Общинското ръководство издига Вълканова на пиедестал. Ако това не е така щяха ли да и позволят да вози децата по София и да ги прибира по нощите, щяха ли да я държат на работа на 65 години,то тогава защо не оставиха и Иванова, ако не съм прав то ме упровергайте с факти, а не със заяждане.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete