Вторник, 23 Април 2024, 10:29

Представителна изява на Клуб "Млад еколог"

26 Март 2014, 08:15
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3313 7


На 25 март в ОУ ,,Васил Левски"  гр .Правец се проведе първата представителна изява на Клуб ,,Млад  еколог" по проект Успех с ръководител Илиана Григорова.
 
Учениците откриха своя празник със презентация ,,Първа пролет", като в този дух   показаха своите знания за природата, която се пробужда от зимен сън и се възражда за нов живот през пролетта. След това с много настроение водещите ученици задаваха гатанки на своите гости. Настроението се повиши, когато г-жа Григорова започна да задава въпроси  на учениците за природата, а те с много ентусиазъм отговаряха. Накрая бяха наградени изявилите се ученици от 2,,б" и 3 ,,б"клас. Изцяло в духа на изявата имаше и практически действия, при които учениците в проекта засадиха великолепна магнолия и много пролетни цветя около водното езеро в което кокетно надничаше и водната лилия. Накрая участниците в проекта завършиха  със засаждане на прекрасна зеленика до дръжката на градинската кошница в която бяха нацъфтели  пролетни цветя. 
 
 За своя труд и резултати учениците бяха поздравени от директорката на училището г-жа Илиана Котова , без чието съдействие празникът нямаше да е същият.


Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (176)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete