Сряда, 24 Април 2024, 10:02

Проведе се заседание на Комисията по заетостта към областния съвет за развитие на Софийска област

30 Октомври 2014, 18:47
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1248 0


Днес се състоя заседание на Комисията по заетостта към областния съвет за развитие на Софийска област. Участваха представители на Областна администрация на Софийска област и общини от областта, от териториалните поделения на Агенция по заетостта – Дирекция „Регионална служба по заетостта – София”, Дирекция „Бюро по труда” – гр. Ботевград, Дирекция „Бюро по труда” – гр. Ихтиман, Дирекция „Бюро по труда” – гр. Самоков, Дирекция „Бюро по труда” – гр. Своге, Дирекция „Бюро по труда” – гр. Сливница и Дирекция „Бюро по труда” – гр. Пирдоп и представители на представителни организации на работниците и служителите и на работодателите и др.
Одобрени бяха представените предложения за регионални програми за заетост за общини Ботевград, Правец, Горна Малина, Елин Пелин, Костенец, Самоков, Долна Баня, Годеч, Своге, Божурище, Драгоман, Костинброд, Сливница, Антон, Златица, Копривщица, Мирково, Пирдоп, Чавдар, Челопеч за включване в Националния план за действие по заетостта през 2014 г. 
Прието беше предложението на община Ихтиман за професионално обучение и последваща заетост.
Одобрено беше предложение за Регионална програма за заетост и обучение на работодател от частния сектор: Фабрика Медикет АД /на територията на община Етрополе/. Прието беше предложение за Регионална програма за заетост и обучение на работодател Община Етрополе. Тази община е пострадала от наводненията през м. август, било е обявено бедствено положение и ремонтно - възстановителните дейности продължават.
 
    
 
 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete