Неделя, 28 Април 2024, 01:59

Ръководството на "ОСД" също излиза с декларация

11 Септември 2014, 12:36
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2448 12


По повод публикуваната декларация на Йордан Йорданов -  Главен секретар на ПП"Обединена социалдемокрация", Изпълнителният съвет на партията дава отговор  на посочените твърдения.                                          

  ДЕКЛАРАЦИЯ
           от
Изпълнителният съвет на ПП ”Обединена социалдемокрация”
 
Във връзка с публикуваната Декларация от името на ПП “Обединена социалдемокрация” от Информационна Агенция “Фокус” и на интернет страницата на ПП “Алтернатива за Българско Възраждане”, ръководствното на ПП “Обединена социалдемокрация” счита за необходимо да информира българската общественост, членовете на партията и симпатизантите за следното:
    
1.Решението за коалиране на  ПП “Обединена социалдемокрация” с други леви политически парти в коалиция “БСП – Лява Българиа” са съгласно Решение на Националния партиен съвет от 14.08.2014 г. и допълнително съгласувано с всички членове на ИС от Председателя на партията г-н Йордан Гергов.
2.Декларацята е подписана от лица, които са се самоизключили или подали писмена молба до централата на партията, с което се отказват от заеманите постове и напускат партията в знак на несъгласие с политиката на партията.
3.Йордан Йорданов, като съветник от листата на ПП “ГЕРБ” в Общинския съвет в Ботевград е нарушил Устава на партията и с действието си се е самоизключил от партията.
4.Невярно и манипулативно е твърдението от тяхна страна, че партия “Обединена социалдемокрациая” ще се обединява с БСП. Такова Решение и обсъждане на този въпрос не е имало в ръководните органи на партията. 
5.Публикуваната Декларация подписана от горепосочените лица е манипулативна, с невярно съдържание насочена против ръковод-ството на партията, което намери сили да разкрие и направи публично достояние политиката, която е провеждал г-н Й. Йорданов, като Гл. Секретар на партията в ущърб на интересите и политиката на партията по отношение на  нейното организационно състояние.
 6.Некоректно и грубо вмешателство в дейността на ПП „ОСД” е действието на ПП „АБВ”, която дава трибуна на непроверени и неверни факти от името на хора, които не са свързани с ПП „ОСД”,а са членове на групата на общинските съветници на ПП”Герб” и работят за реализирането на тяхните идей.Задаваме си въпроса не е ли г-н Йорданов връзката между ПП”Герб” и ПП”АБВ”? Това дава повод за размисъл за идеите и целите на ПП „АБВ” – новосформирана партия, която не се е определила в коя част на политическото пространство се намира, какви идеали изповядва, но се занимава с интриги и лъжи разпространявани публично, с което уронва авторитета и имиджа на друга партия с традиции и история в политическия живот на страната.
 
Ръководството на  ПП “Обединена социалдемокрация”  се обръща към всички свои структури и членове в страната да приемат публикуваната Декларация от лицата Й. Йорданов, Ив. Цеков и Лозанов, като манипулативна, лишена от достоверност целяща създаване на смут в местните структури и привличането им към друга политическа фармация, с което да постигнат личните си користни цели.
 
 
                                 Председател на ПП”ОСД”: Йордан Гергов
                                                                                            


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Йордан Йорданов

Подобни новини

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Септември, 12:51

    А сега мента накъде вече си разкрит и от твоята партия що за боклук си което всички в Ботевград знаехме отдавна.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Септември, 13:13

    dobre petare

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 11 Септември, 13:22

    :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 11 Септември, 13:40

    Абе Данчо неможе ти да си най големия хитрец хем да папаш от ГЕРБ като вземаш заплата от басейна хем да си в ръководството на друга партия.Нали знаеш ,че накрая стомната се счупва.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 11 Септември, 13:54

    Дайте снимката от срещата с АБВ-то, Данчо „матрицата” и Красимир Живков как са се обтегнали на първият ред и двамата ту в една парти ту в друга само и само да има някаква аванта, нямат никакъв ама никакъв срам.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 11 Септември, 17:27

    botevgradchani, otvorete si ochite i vijte kakvi hora sa vi upravlqvali do sega

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: МЕСТНИТЕ ПАРВЕНЮТА 11 Септември, 18:48

    лицата на АБВ в нашия район са Данчо Матрицата и Крадимир Живковски и двамата в годините са сменили що партии има и двамата са за Прокуратурата

    НЯМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 11 Септември, 20:24

    Мента, мента, престани с твойте "ку..рвенски" представления, че потавъш още и още.Иде ли си твоя гуру, отиваш право и дерктно на Рашково, където отдавна ти е мястото, а не в общинския съвет. Ти си герой на 90-те, барабар с мутрите.Едните ги няма отдавна, ти що стоиш.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 11 Септември, 20:41

    G-n Gergov, a Viktor koj e :?: :idea: :roll: :uups:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete