Петък, 26 Април 2024, 19:50

Реформатори се срещнаха с представители на бизнеса в Самоков

20 Септември 2014, 11:03
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 1124 1


На 18.09.2014г. /четвъртък/ в популярен самоковски ресторант се състоя официална среща в тесен кръг между кандидат-народните представители за София област от Реформаторския блок и представителите на малкия и среден бизнес в местността. Организацията бе поверена в ръцете на Светлана Атанасова, която се доказа като  безупречен домакин и експерт в областта на туристическия бизнес. На мероприятието присъстваше и водачът на листата за 26 МИР - Димитър Делчев, който представи освен колегите си от листата и част от своите приоритети в политическата програма на Реформаторския блок. Освен това той покани всички самоковски граждани да присъстват на заключителното представяне на листата на Реформаторския блок и пълната политическа програмата, което ще се състои на 29-ти септември /понеделник/ от 18:00ч. в читалището.
Специален гост-лектор на събитието бе Бисер Манолов, доказал се експерт във финансите и макро икономиката. Специалистът по банкови фалити представи по атрактивен начин икономическата част от програмата на демократичната коалиция. Манолов подробно разясни случаите с КТБ, НЗОК, Южен поток и присъединяването на България към "Евро зоната". За казусът „КТБ” той заяви: „КТБ бе срината вулгарно и с ясна политическа цел”. Освен това Бисер Манолов сподели, че основен приоритет на Реформаторския блок е присъединяването на България към „Евро зоната”: „Това е единствената дългосрочна цел, която може да ни обедини и да ни изтегли за косите. Под контрола на европейските институции, страната ни ще се развива по европейски критерии.” Много от гостите имаха възможността да зададат своите въпроси, свързани най-вече със здравеопазването, корупцията и натиска върху медиите.
През цялото време гостите в залата активно коментираха казаното и задаваха посоката на разговор. Така например д-р Александър Андреев засегна темата на здравната система, посочвайки за основен виновник в здравеопазването управлението на ГЕРБ. Именно това правителство взе 2 млрд. лева от НЗОК, а неосигурените лича скочиха над 1 милион и 500 хиляди. Представителят на регионална медия – Райко Масларски, от своя страна, акцентира върху натиска, оказван върху медиите. След официалната част всички гости на по чаша вино обменяха професионален опит, мнения и оценка, разговаряйки помежду си относно актуалните събития в страната.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Септември, 21:07

    Знае ли Ковачки че ББц нямат отпечатана листа с каддидатите за народни представители иразлепени в Соф област.Какви избори прави Ковачка и толкова ли няма сто лева за плакати. Обадете ве и му кажете.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete