Петък, 17 Май 2024, 15:04

Ревността е ваксина за кръшкачи

22 Декември 2013, 19:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1055 0


Всеки представител на силния пол си има свои слаби места... И най-важното - как да не пресолиш манджата и да не последваш съдбата на Дездемона?
 
 
Ако той е Стрелец, Овен или Лъв
 
Представителите на огнените знаци не могат да си представят главозамайващ любовен роман без сцени на ревност. За тях е важно дамата на сърцето им да предизвиква всеобщо възхищение и възторг. Така че флиртувай за здраве, но с мярка. Ако твоят “огнен мачо” получи истински повод за ревност, нещата ще вземат неприятен за теб обрат.
 
Какво може:
Дай му да разбере, че се харесваш на другите мъже. Обличай се така, че приятелите му да ти правят комплименти, а на улицата, да се обръщат след теб. Ако в ресторанта мъжът на съседната маса ти изпрати бутилка шампанско, милостиво я приеми, но направи това не с голям възторг, а с лек израз на умора от вечно проявяваното към теб внимание. И най-важното - когато забележиш на сакото на съпруга си дълъг рус косъм или усетиш чужд парфюм, веднага направи на благоверния си сцена на ревност. Той ще оцени това!
 
Какво не бива:
Не бива да танцуваш с ухажора, който ти е изпратил скъпата бутилка шампанско. Не бива да носиш дрехи, които карат мъжете да се държат с теб не като с дама, а като с момиче с леко поведение.
 
Ако той е Телец, Козирог или Дева
 
Тези момчета са големи работяги и главните “собственици” в хороскопа. Всички и всичко, включително и жените, те оценяват като сполучливо финансово вложение. На всичкото отгоре не обичат прахосничеството и пестят буквално от всичко.
 
Какво може:
Ако искаш да предизвикаш ревността му, измъкни пари от тайника си под леглото (със сигурност имаш такъв - няма начин при такъв съпруг) и ги изхарчи със замах. Купи си нови тоалети и букет цветя, а на въпроса “Откъде са?” загадъчно сведи поглед и излъжи: “От един колега, нищо особено...”
 
Какво не бива:
Не бива да си купуваш прекалено скъпи дрехи и обувки, в противен случай той ще реши, че “не си му по джоба” и ще поиска да се раздели с теб.
 
 
Ако той е Близнаци, Везни или Водолей
 
Представителите на тези знаци не са прекалено привързани към материалния свят. Единственото, което наистина ценят, е общуването. Навярно често сте седели пред чаша кафе и сте си говорили с часове. Но това, уви, е било отдавна, в самото начало на връзката ви. Сега той повече си бъбри с приятелите за футбол, отколкото с теб за любов. Точно сега е моментът леко да го поразмърдаш.
 
Какво може:
В негово присъствие по-често говори с приятелката си по телефона, но така, сякаш това не е тя. Ако те попита кой е звънял, кажи, че една позната, която той не е виждал. Идеалният вариант би бил, ако успееш да си уговориш среща, но така, че той да чуе. Когато започнеш да се приготвяш за нея, облечи някой много красив тоалет, направи си прическа и си сложи ярък грим. Вероятно ще последва сцена на ревност и бурно помирение.
 
Какво не бива:
Да започнеш истинска връзка с друг и да признаеш на любимия мъж, че нарочно се опитваш да предизвикаш ревността му.
 
 
Ако той е Скорпион, Рак или Риби
 
С тези мъже трябва да бъдеш изключително внимателна, когато става въпрос за ревност. Представителите на водните стихии са много раними, а Скорпионът дори е заядлив и избухлив. Най-добрият начин да предизвикаш ревността му с възможно най-малки “загуби” за себе си, е временно да престанеш да се грижиш за него и да прехвърлиш цялата си енергия върху децата или родителите си. Така той няма да те сравнява с продажна жена и ще си спестиш потоците яростни нападки по свой адрес (те не умеят да реагират по друг начин на отношенията към противоположния пол).
 
Какво може:
По-често излизай, разхождай децата или посещавай родителите си. “Забрави” няколко пъти да му изгладиш ризата или да му купиш любимата бира. Когато започне “да беснее”, му се извини и му обясни, че си имала други важни неща за вършене.
 
Какво не бива:
Не му отказвай секс, иначе ще реши, че си имаш някой друг, и отмъщението му ще бъде страшно. Нека ходи мръсен и ненахранен, но сексуалният му глад трябва винаги да бъде задоволен в пълен обем.
БЛИЦ

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete