Неделя, 19 Май 2024, 18:26

Резултати и класиране след 2-рия кръг на АФЛ Ботевград

20 Октомври 2013, 17:42
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 6118 57


Обзор на 2-рия кръг на АФЛ Ботевград

Вторият кръг от АФЛ Ботевград започна в петък с мач между отборите на ТПГ "Стамен Панчев" и "Ред Хартс". Очакваше се лесна победа за по-опитния отбор на Ред Хартс и с оглед на представянето му в миналото издание на лигата. Мачът започна доста добре за символичните гости и те успяха първи да открият резултата след хубав гол на Павел Чаушев. След гола момчетата от Ред Хартс се отпуснаха и това им изигра лоша шега и ТПГ "Стамен Панчев" успя да изравни. Така завърши и първото полувреме. Втората част Ред Хартс се стегнаха и започнаха да играят тяхната игра и головете не закъсняха. Отново Павел Чаушев успя да върне преднината на отбора си. Денислав Кардашев осигури комфортна преднина за символичните гости с втория си гол в тазгодишното издание на лигата. Футболистите на Ред Хартс контролираха изцяло играта и създаваха много положения. Павел Чаушев успя да отбележи още един гол и така записа първия си хетрик. Краен резултат 2:4.

Съботният ден започна с мач между отборите на Бичкиите и Орханиец. Отборът на Орханиец пуснаха в състава си момчета, които не играят редовно в мачовете. Мачът започна с атаки и пред двете врати, като отборът на Орханиец направи доста пропуски. Пет минути преди края на първата част противно на очакванията резултатът беше 0:0. Последваха смени в отбора на символичните гости и в игра се включи Иван Редовски. Веднага след влизането му в игра оборотите се вдигнаха и голът не закъсня. След хубав пас на Редовски към Борис Райчев, последният откри резултата. Минута след това, хубава комбинация между Борис Райчев, Иван Редовски и Цветомир Ралков, завърши с много красив гол на Ралков. Така приключи първата част. Втората част започнаха да валят голове във враттаа на домакините, като с четири попадения се отличи Иван Редовски, по едно попадение добавиха още Николай Петков и Георги Минев. Краен резултат 3:8.

Вторият мач за деня беше между отборите на Племакс и Сити. Двубоят започна доста динамично и двата отбора се втурнаха в голяма битка. Първи успяха да открият резултата момчетата от Племакс, но радостта им не беше голяма, защото Тихомир Василев от отбора на Сити успя да върне равенството. Отборът на Племакс заигра доста по-подредено след получения гол и започнаха да контролират играта. Последваха много положения пред вратата на Сити и успяха да си осигурят комфортна преднина от два гола. В края на първата част  Стальо Ангелов от отбора на Племакс успя да вкара четвърти гол. Втората част отново момчетата на Племакс превъзхождаха своя съперник и успяха да отбележат още три безответни гола. Цветелин Драганов записа хетрик, по един гол добавиха Пламен Данчев, Светлан Цаков и Цветослав Велчев. Краен резултат 7:1.

Последният двубой за деня беше между отборите на Черното Лале и Мургаш. Очакваше се истинско дерби между два от водещите отбори в лигата. Личаха доста отсъстващи в отбора на Мургаш. Отборът на Черното Лале беше в пълен състав и изцяло готов за битка на терена. Мачът започна доста динамично и с лек превес на символичните гости. Постепенно играта се изравни и се получи истинска битка. След една контраатака на Черното Лале, Светлин Семков успя с много точен удар да открие резултата. След гола Мургаш натиснаха своя съперник, но не успяха да преодолеят вратаря на домакините, като той се отличи с невероятни спасявания. Така завърши и първата част с преднина за Черното Лале. През втората част Мургаш се хвърлиха да изравняват резултата, но каквото и да правеха не успяха да преодолеят вратаря или защитниците на Черното Лале. След една много хубава контраатака Радослав Петров успя да удвои резултата и да внесе неубходимото спокойствие в отбора на Лалето. След втория гол момчетата на Мургаш заиграха доста разконцентрирано и успяха да допуснат и трети гол, дело на Ради Зарев. Краен резултат 3:0

Неделният ден започна с мачa между отборите на Светците и Юнивър Джим. С оглед на състава на Юнивър Джим, се очакваше много лесен за тях мач и разгром за отбора на Светците. Мачът започна с натиск на символичните гости. Като бързо успяха да си осигурят комфортна преднина. През цялото време контролираха играта и не дадоха никакъв шанс на момчетата от Светците. Полувремето завърши при резултат 1:6 за Юнивър Джим. Втората част беше аналогична на първата и се стигна до разгромна победа на Юнивър Джим. С пет точни попадения се отличи Здравко Атанасов, по-два гола добавиха Павлин Димитров и Юлиан Георгиев, едно попадение за победителите добави и Цвятко Иванов. Точни за отбора на Светците бяха Марио Георгиев и Радко Асенов. Краен резултат 2:10.

Вторият мач беше между отборите на Микроак и Север. И двата отбора бяха нахъсани за победа, имаше солидна подкрепа и за двата отбора от страна на публиката. Мачът започна много динамично и интересно. Много хубава комбинация между Ради, Дачи и Кристиян от отбора на Микроак, изведе Кристиян очи в очи с вратаря, но вратарят се намеси адекватно и предотврати откриването на резултата. Последваха пропуски и пред вратата на Микроак. Полувремето завърши при резултат 0:0. Втората част започна много добре за отбора на Север, като след хубаво изпълнение на пряк свободен удар Павлин Георгиев успя да открие резултата. Този гол даде допълнителна увереност на символичните гости и те бързо успяха да отбележат красив втори гол, дело на Тихомир Маринов. Мачът се развиваше много добре за отбора на Север  до момента, в който Нейко Нейков успя да върне отбора си в играта с красив гол от границите на наказателното поле. Отборът на Север обаче отново върна комфортната си преднина с хубав гол на Вальо Цоков. Пет минути преди края отборът на Микроак успя да върне още един гол, благодарение на Кристиян Василев. Точно преди края на двубоя Радослав Цветанов донесе точката за отбора на домакините с много красиво изпълнение. Краен резултат 3:3

Последният двубой от 2-рия кръг беше между отборите на Рио Аве и Олимпик Литаково. Интересен за наблюдаване мач, като отборът на Рио Аве малко по-добре влезнаха в двубоя и бързо успяха да си осигурят комфортна преднина. Като точни през първата част бяха Валери Захариев, Павел Асенов и Мариян Ангелов. Момчетата на Литаково нямаха късмет при завършващия удар. Полувремето завърши при резултат 3:0. Втората част двата отбора си размениха по две попадения, като точни за Рио Аве бяха отново Мариян Ангелов и Марио Георгиев. За Олимпик Литаково почетните попадения вкараха Пламен Весков и Деан Велчев. Краен резултат 5:2.

 Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (57)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 16:26

    Tam-tara-ram.... :D :D :D Laletataaaa :P :P :P

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 16:41

    Май няма какво да кажете за героя Семков, той извади мача, пък вие си го плювайте колкото искате.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 16:45

    Браво Ред Хартс!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 16:49

    #3 То оставаше да не могат да бият лапетата от ТПГ!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 17:05

    Tri...broq :!: :!: :!: :D :D :D :D pppppppppppppxaxaxxaaxaxaxxa

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 17:39

    Отборът на Племакс заигра доста по-подредено след получения гол и започнаха да контролират играта.
    Za mom4etata ot CITY da vzemat da se stegnat malko.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 17:42

    Стальо довечера без надница... Благой

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 17:46

    bravo svetliiiiiiii :D

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 18:15

    Мургаш са пуснали декларация заради шпагатите срещу Ивчо, тия от лалето са убиици

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 18:17

    BARNI-ME4ETO,KOETO OBI4A DETETO !!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (253)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete