Вторник, 16 Април 2024, 23:54

Резултати след срещите от четвъртия кръг на АФЛ Ботевград 2014

8 Ноември 2014, 15:20
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5931 12


Днес беше даден стартът на срещите от четвъртия кръг на АФЛ Ботевград 2014. В първата среща един срещу друг се изправиха отборите на Бичкиите и Сенсата. С всеки изминал мач, отбора на Сенсата се обиграват и влизат в много добра форма. Като и този мач показаха много добра игра и нямаха никакви проблеми срещу отбора на Бичкиите. Йонко Ненчев направи страхотен мач и записа четири точни попадения, Радослав Зарев се отличи с два гола, по един добавиха Петър Ташев и Сашо Сашев. За отбора на Бичкиите точен беше Емил Христов. Краен резултат 1:8.

Втората среща от съботния ден беше между отборите на Черното Лале и Даката Юнайтед. Мачът премина изцяло под диктовката на опитния отбор на Черното Лале. Като още от самото начало натиснаха своя съперник и голът не закъсня, негов автор беше Николай Джезов. Този гол даде допълнителна увереност на играчите от Черното Лале и те разгромиха своя съперник. Хеттрик за победителите реализира Николай Джезов и Иван Иванов. Пламен Георгиев, Димитър Самодивкин и Красимир Пастушкин добавиха по един гол. Димитър Димитров - Мутката, който е титулярния вратар на Черното Лале успя и той да се разпише във вратата на Даката. Иван Цагарски вкара почетното попадение за Даката Юнайтед. Краен Резултат 10:1.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Бате Борисов и Върколаците. Мачът премина премина при голям зрителски интерес с оглед на атрактивната игра на отбора на Върколаците. Срещата започна много добре за символичните гости и след нелеп рикошет те поведоха в резултата, автор на гола беше Веско Руменов. Последваха още няколко пропуска пред врата на Бате Борисов, но блестящи намеси на вратаря спаси отбора си от отбелязването на 2-ри гол. При една контра атака на отбора на Бате Борисов, най-съобразителен беше Теодор Тодоров и с много точен изстрел изравни резултата. След изравнителното попадение момчетата на Бате Борисов заиграха много по-добре и създадоха няколко голови положения, но не успяха да ги реализират. Малко преди края на първата част, след пас на Деян Димитров, Веско Руменов отново изведе своя отбор напред. През втората част отново беше в полза на Върколаците, като Ивайло Иванов - Кехмата вкара трети гол за своя отбор с което предреши изхода на мача. Веско Руменов успя да запише хеттрик с реализирането на 4-тия гол за Върколаците. Краен резултата 1:4.

Във втората среща един срещу друг се изправиха Звездец и Север. След силния мач в предишния кръг отбора на Север днес имаше за съперник не претенциозния отбор на Звездец. Момчетата от Звездец все още навлизат във форма и тепърва ще показват своя потенциал. Мачът тръгна много добре за символичните домакини и те успяха да поведат в резултата с гол на Николай Иванов. Играха на Север преди гола не вървеше и личеше подценяване, след като получиха този бърз гол, момчетата се стегнаха и още в края на първата част успяха да изравнят с гол на Спас Спасов. През втората част Север успяха да вземат надмощие и победиха категорично своя противник. Отличен мач за Ангел Бадев, който реализира две попадения, едно добави и Христо Илиев. Краен резултат 1:4.

Третата среща изправи един срещу друг Булсан и Изток 2014. Отбора на Изток 2014 имаше за съперник много коравия отбор на Булсан. Срещата беше много динамична и изпълнена с единоборства, като отборите бяха равностойни и направиха куп пропуски и пред двете врати. Все пак опитността на Изток си каза думата и те успяха да измъкнат победата с голове на Николай Петков и Димитър Харалампиев. За отбора на Булсан точен беше Атанас Георгиев. Краен резултат 1:2.

Предпоследния двубой беше между Микроак и Ред Хартс. Този мач беше една от най-атрактивните срещи от 4-тия кръг на АФЛ Ботевград. Мачът започна много добре за отбора на Ред Хартс, като те чрез Иван Гавалюгов успяха да поведат в резултата. Този гол предизвика смут в играта на Микроак и Цветко Павлов успя да отбележи и втори гол във вратата на символичните домакини. Отбора на Микроак успя да се върне в мача с гол на Радослав Цветанов. Йордан Йорданов - Leo Dachi върна надеждите за победа на Микроак като отбележи изравнителен гол. Момчетата на Ред Хартс и в този мач показаха, че се борят до последната минута. Отново Цветко Павлов даде аванс на Ред Хартс. Радослав Цветанов доказа, че се намира в много добра форма, като реализира изравнителното попадение за своя отбора и така взеха точката от тази среща. Краен резултат 3:3.

В Последния двубой се изправиха Племакс и Мургаш Врачеш. Това беше дербито на 4-тия кръг на АФЛ. Един срещу друг се изправиха два от най-силните отбори в лигата. И двата отбора бяха с оптимални състави и се очакваше истинска битка. Още от самото начало и двата отбора се вкопчиха и търсеха гола. Момчетата на Мургаш при всеки удобен момент обстрелваха вратата на Племакс и при една отбита топка бързия Ивелин Данчев успя да открие резултата. След гола в отбора на Племакс направиха няколко смени и заиграха много по-добре. Защитниците на Мургаш много добре се справяха с нападателите на Племакс Здравко Атанасов и Иван Редовски и не им даваха шанс да покажат тяхната игра. При центриране от ъглов удар Иван Редовски стреля от воле и топката срещна напречната греда и само късмета спаси Мургаш от изравнителен гол. Полувремето завърши при резултат 0:1. През втората част Племакс се хвърлиха да изравняват резултата и при една контра атака Ивайло Златев - Терминатора получи страхотен пас, финтира вратаря и на празна врата успя да отбележи гол. Мачът вървеше към чиста победа за отбора на Мургаш, докато Иван Редовски върна отбора си в играта с гол от дузпа, след нарушение срещу него от страна на Григор Стойчовски. Малко преди края Цветелин Николов донесе победата на Мургаш с трето попадение.  Краен резултат 1:3.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 18:24

    dai info

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 18:59

    Малко се отървахте Племакс добре, че ви беше вратаря.Никаква игра не показахте .

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 19:10

    Редовски май ти писва Мургаш да те бият всеки мач :D :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 19:15

    Врачешка тирания

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 21:30

    Цецо фърги не се кефи, че вие накрая оплесквате пейзажа

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 21:34

    Nali ne zabravqte che shte ima i vtori polusezon i nishto ne e qsno taka che....

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 23:37

    Sus sig e qsno 4e Plemaksa 6e qdat golqm perdah i ot drugite otbori !! Sus Zdravko '''''FUTBOLISTA'''''''''' i s drugite mom4eta ot kategoriq 100 mqstoto im e v dolnata polovina na tablicata ;)

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 06:14

    Мургаш 101% Шампион, няма кой да ги спре тая година.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 09:42

    Мачът премина премина при голям зрителски интерес с оглед на атрактивната игра на отбора на Върколаците :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 18:20

    Май забравяте за СЕВЕРА но те могат да изненадат така нареченкте "Фаворити"

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete