Петък, 29 Март 2024, 10:04

С жребий бяха определени местата за агитационни материали в предстоящите Евроизбори

23 Април 2014, 16:37
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 973 1


Tридесет и едно  информационни табла в Ботевград са предвидени за поставяне на агитационнни материали. Те бяха определени днес чрез жребии  между политическите партии, коалиции и самостоятелни кандидати в предстоящите избори за европарламент. Таблата са разположени между магазин „Европа” и хотел „Ботевград”.
Номер едно се падна на ПП „Атака”. ГЕРБ ще ползват табло с номер 23, Коалиция за България – 16, АБВ - 27. На Реформаторския блок се падна номер 30, ДПС ще ползват табло номер 11, „България без цензура” и партниращите партии ще поставят агитационни материали на табло 24, а ДПС – 11.
Кметовете и кметските наместници определят със своя заповед местата за поставяне на агитационни материали на територията на населените места.
В срок до седем дни партиите, коалициите и инициативните комитети премахват поставените от тях агитационни материали по повод на приключилите вече избори.
На сгради, огради и витрини материали се поставят след разрешение на собственика или управителя на имота.
Забранено е използването на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация. Законът не позволява поставянето на агитационни материали в изборните помещения, както и на разстояние, по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която е изборното помещение, през изборния ден и до края на гласуването.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Април, 21:07

    На 07.07.2008г. е направен оглед на отоплителната инсталация на болницата от компетентно лице, представител на "Топлик Ко" ЕООД гр. Ботевград, което също констатира лошото експлоатационно състояние и негодността на парните котли и отоплителни съоръжения при евентуално изграждане на нова отоплителна инсталация.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete