Петък, 19 Април 2024, 15:54

Самодейците при НЧ "Тодор Пеев-1871" гр. Етрополе изнесоха прекрасен Великденски концерт

16 Април 2014, 20:27
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3410 11


С истинско празнично настроение се заредиха тази вечер /16 април/, присъстващите в Големия салон на НЧ ”Тодор Пеев-1871” гр. Етрополе, по повод на концерт, посветен на големия християнски празник-Великден. Красиво аранжирана сцена, на която се изявиха изпълнители с прекрасен талант-това бе акцента в сценария,  дело на Виолета Цолова - Вили Рай и Диляна Гоцева. Етрополци винаги са почитали празниците, а самодейците на читалището са онази част от тях, благодарение на която празничните дни се превръщат в красива емоция, изпълваща душата на присъстващите. С една своеобразна феерия от музика, песни, танци и забавни скечове се представиха: Детска вокална група за народно пеене „Звездица” и Женска вокална група”Димана” с ръководител Диляна Гоцева, Кирил Ботев от ТТ ”Михаил Пенчев” с ръководител Николай Пенчев, ВГ ”Романтика”с ръководител Боян Шаранов, ВИГ с ръководител Кирил Лихарев и солистка Марина Савова, невероятната изпълнителка на хумористични скечове- Иванка Лакова, децата от „Работилница таланти”: 4 годишните близнаци Ина и Оги, които стилно влязоха на сцената, облечени като кавалер и дама от 60-те години, Майкъл на 8 години и близнаците Иринка и Сами, всички те под ръководството на Вили Рай. Сцената се изпълни с невероятен ритъм при появата на уникалните изпълнители от ТА”Балканска младост”, които под звуците на виртуозните музиканти от оркестъра за народна музика вдигнаха градуса на празничното настроение. Със своите мелодични гласове се включиха и чаровните изпълнители от ВГ”Ретротон”. В края на концерта, свое авторско стихотворение прочете Мария Ангелова. На участниците бе поднесена кощница с цветя от името на инж. Богомил Георгиев-кмет на Община Етрополе и Христо Андреев-председател на Общински съвет гр. Етрополе.  

Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Април, 22:13

    Ина и Оги ,много са хубави !!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Април, 22:48

    po tup koncert ne sum gledal !

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Април, 22:49

    dobre che bqha malkite da oberat tochkite :)

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 17 Април, 05:57

    Нямаше идея в концерта, трябваше венетка малко да се заеме, че се вижда че другите нестават

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 17 Април, 07:32

    Нека оставим злобарите да страдат.
    Концертът беше прекрасен и като идея, и като изпълнение. Да си пожелаем весели празници и да позволим на местните ни таланти да се развиват не само навън, а и на етрополска сцена! Аплодисменти!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 17 Април, 08:03

    поздравления за малките близнаци- бяха големи сладури :D

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 17 Април, 10:20

    По Великден душите на хората се отварят за добро.Чудесният концерт ни зареди с много настроение,празничност и красота!Браво на сценаристите Виолета Цолова и Диляна Гоцева,поклон пред труда на всички участници,изпълнили с наслада сетивата ни!А песента "Етрополските сезони"по текст и музика на Виолета Цолова-Вили Рай запали онази исконна искрица в сърцата ни.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 17 Април, 11:54

    По-тъп концерт от този не съм гледала. Добре, че бяха фолклорните песни и танци на двете групи, та се почувства нещо. Някои амбициозни майки, решиха, че децата им имат някакви таланти и ще бъдат център на внимание, та ги изтъпаниха на сцената, та Виолета да попеее малко с тях песни и то от репертоара на звездата Лили Иванова. Моля Ви не допускайте повече такива грешки!!! :)

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Април, 13:44

    Ne sum zlobar, daje mn se radvam na talantite v grada ni, prosto tozi koncert beshe ujasen. Violeta se izloji mnogo, oshte v nachaloto kaza che shte ima 2 chasti : Folklorna i po - suvremenna, samo che ne zabelqzah nishto suvremenno v cqlata programa !

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 17 Април, 19:50

    те такова животно няма. Ама оказа се че има.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete