Сряда, 24 Април 2024, 12:11

Съветниците решиха: Маргарита Кирова със звание "Почетен гражданин на Ботевград"

27 Ноември 2014, 09:43
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2106 9


С гласовете на 24 общински съветници „за” и един глас „въздържал се” на Иван Гавалюгов, Общински съвет Ботевград подкрепи предложението на кмета на общината Георги Георгиев да бъде удостоена със званието „Почетен гражданин на Ботевград” читалищният председател Маргарита Петрова Кирова. Отличието се присъжда за нейната многогодишна дейност и резултатни усилия като деец на културата и издигане авторитета на Ботевград, като град на духовността.
 
Иван Гавалюгов изтъкна причините, поради които не подкрепя предложението на кмета  - според него присъждането на най-високо звание изисква много и особена комплексност на позициите. „Аз високо уважавам г-жа Кирова, но смятам, че тя е подкрепила редица закононарушения и такъв човек не е достоен да му бъде дадено такова високо звание”, категоричен бе Гавалюгов. В отговор на неговото мнение в залата стана и изрази мнението си съветникът Йордан Йорданов „Вашето изказване млади момко е грозно. Тук нещата се смесват, започваме отново да политиканстваме. Г-жо Кирова, града Ви подкрепя”.

След процедурата на гласуване, председателят на Народно читалище „Хр.Ботев” благодари за гласуваното високо отличие.”За мен това е оценка за 35-годишната ми работа, в която работя с още хора в екип. Това е признание и за всички тях. Приемам го най-после като оценка за човек, ръководил духовната сфера, а не лично за мен”, каза от трибуната Маргарита Кирова. В заключение тя заяви „Грешките са ме съпътствали и ще продължават да ме съпътстват”, в отговор на изказването на Гавалюгов.

Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 10:16

    Бре тоя Матричар бе,аз си мислех,че е само един ибрикчия,па то излезе,че е цел град!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 11:11

    Jabaaaaaa

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 11:41

    Матрица, не помня ние, гласоподавателите и жители на община Ботевград, да сме те упълномощили за говорител. Ако в нещо се подкрепят хората тук, то е именно че целия град смята, че си една подлога и както каза един друг общественик "ибрикчия".

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 14:34

    Е, има си хас Общинския съвет да не подкрепи... Те нали за това са там! Да я награждават и да се маха от Читалището. Да върви да търка бутове по пенсионерски екскурзии.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: анонимен 27 Ноември, 15:38

    Данчо не ти ли омръзна вече цял живот лижеш задници вече си много смешен и гнусен срамиш внуците си

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 15:57

    От близо 100 мнения в Ботевград. ком става ясно как градьт подкрепя г-жа Кирова.Ако бях на нейно място щях да се скрия в миша дупка от срам,но тя и градоначалникьт не знаят какво значи тази дума.Алчността им няма граници.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 17:35

    Хей тоя Данчо Матрицата-как говори от името на цял един град-никой не му е давал пълномощно за това.Той както винаги е похлупак на гърнето-Тая е съратница на кмета във всичките му злодеяние-както и Гачо Гачев-който също е почетен гражданин -не за добро направеното за града и дружеството-а за кражби-видяхме и неговите добрини-вече сме длъжници-така че и читалището ще стане-помнете това!!!

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 9.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete