Четвъртък, 25 Април 2024, 04:05

"Славееви гласове" с караоке изява

6 Юни 2012, 17:43
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5081 5


Ресторант " „Evergreen” днес бе любезен домакин на втората представителна изява на учениците от клуб „Славееви гласове” от ОУ ”В.Левски”. Тя се проведе под мотото "Краоке клуб" . Участниците показаха колко добросъвестно са се трудили през втория учебен срок в извънкласното занимание. Разбира се голямата заслуга е на ръководителя на клуба-учителката по музика Диана Петкова, която неуморно се раздаваше за тях седмици наред. Седем деца  бяха лично наградени от директора Петко Маринов за отлично представяне в проект „Успех” с книги на издателство „Труд”. Те носят заглавието „Български светци и празници” на Лилия Старева.
Всички ученици от клуб „Славееви гласове” изпяха по една песен, внимателно подбрана и подготвена  предвид на това, че жури бе не само директорът, но и Главният учител на учебното заведение – г-жа Нели Дудова. Стефани Цветкова  от 6-ти „а” клас не случайно бе избрала да изпее обичаната от всички песен „Лиляно моме”, тъй като тя е нейна любима мелодия. Славея Миланова от 5-ти „а”клас, като истински славей изчурулика песента ”Бански на лалета”. „Една българска роза” на Паша Христова в изпълнение на Анка Пенкова от 6-ти „в” клас приповдигна настроението у всички присъстващи. „Учителко любима, добър ден” изпя с много емоция Николета Радославова от 6-ти „в” клас. Този своебразен концерт не мина и без  песента на примата на българската естрада Лили Иванова. Песента ”Детелини” и до днес остава предпочитана дори от децата. Изпълнението бе на Силвия Тодорова от 6-ти „в” клас. Доротея Накова от  6-ти „а” клас се представи с „Лудо младо” на Десислава Добрева (от „Шоуто на Слави”). Иван Иванов от 6-ти „б” клас изненада с изпълнението на хит-парчето „Дим да ме няма” на Графа.
В края на учебната година приключват заниманията по проект „Успех”. С днешната проява децата от клуб „Славееви гласове” поставят хепиенд  на извънкласната си дейност. Българската песен  „Вълшебните думи” и еврейската  „Хава Нагила” са сред най-любимите им песни, научили в клуба. Младите „славеи” с удоволствие биха се включили и през следващата учебна година в такъв клуб, защото разбраха колко полезно е участието им в него, споделиха те накрая. Защото да си българин, означава да познаваш българското народно творчество!
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: doroteq nakova ot 6a 6 Юни, 18:52

    bqhme superr

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: stefani cvetkova ot 6 a 6 Юни, 18:59

    ti be6e syper azz ne se spravixx mnn dobre s pesenta :conf: :conf: :cry:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: guest 6 Юни, 19:33

    Поздравления за "славеевите гласове" и г-жа Петкова! Продължавайте все така да радвате слушателите с прекрасните си изпълнения!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 6 Юни, 19:47

    bravo Stefi, Dori,Ani Bravo na vas syper ste

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: dori 6a 10 Юни, 08:29

    mersi stefi ti se spravi otli4nooo

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete