Събота, 27 Април 2024, 07:07

Център за здраве и красота „Алтернатива” отвори врати в Ботевград

26 Юли 2014, 20:28
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2770 4


Центърът бе официално открит на 25 юли (вчера) от 17.00 ч. Той се намира на „Цар Освободител” 31 (бивш магазин за тапети). Създаден е по проект, финансиран по Оперативна програма  „Развитие на човешките ресурси” и Европейски социален фонд.Управител е Габриела Пападопова. Завършила е информатика, а се занимава с дейности, свързани с природосъобрзания начин на живот от 12 години - първоначално с хранителни добавки, а след това придобива дипломи от много курсове. Пападопова е и инструктор по смехотерапия. Продължителният смях, разказва тя,  колкото и невероятно да звучи помага за вътрешно пречистване на организма.”В смеха участват всички мускули на тялото, с който човек си прави масаж на вътрешните органи, освен че си подобрява настроението. Няколко дни след такова занимание, човекът се чувства прекрасно”, разкрива управителят на центъра.
 
Целите и идеите на центъра са насочени към това, повече хора да започнат да се чувстват здрави и да знаят как най-добре да се грижат за здравето си.”Тук ние ще ги научим на правилно хранене, добра нагласа за живота”, признава Пападопова. Фирмите, с които работи центъра са известните “Forever Living Products”, “Green Master”. Съвсем скоро ще започнат да се предлагат и натуралните продукти на българската козметична фирма “Христина” и на „Херба Медика”.
 
Само срещу 20 лв. може да бъде направен анализ на моментното състояние на организма (изследват се повече от 100 показателя). На база на изследването се дават и препоръки, как най-добре да се погрижите за здравето си и какво е добре да промените в навиците си, за да се чувствате по-добре.
В центъра разполагат с апаратура за извличане на отрови от организма, с уред за биорезонансна терапия, електронни масажори. Препоръчва се редовна детоксикация да се прави след 30 години. Първоначално се започва с няколко поредни процедури, а след това профилактично веднъж месечно.
В следващите месеци към оборудването ще се добавят целутрон, фотоепилатор и професионална апаратура за подмладяване на кожата.
Стремежът на хората от център „Алтернатива” също е да препоръчат на клиентите си продукти по каталог- билкови продукти, лечебна козметика и био-препарати за дома със сертификати за качество от авторитетни международни лаборатории.
Обещанието на управителя на центъра е, че асортиментът от продукти  услуги ще се разширява постоянно. Периодично ще бъдат организирани представяния на нови продуктови серии, тематични лекции за хранене и здраве, група по смехотерапия и други интересни прояви.
Или, както казват жените от центъра: „Целта ни е, да помогнем на повече хора да се чувстват добре и да сбъдват мечтите си.”
 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Юли, 20:36

    Prekrasno!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Юли, 10:29

    Дано да е за хубаво. Малко странно ми се струва мястото за такъв център за смехотерапия _ точно до погребална агенция. Иначе смехът наистина е полезен и здравословен. Ще бъде добре също да се сформират групи за йога и медитации.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Юли, 20:48

    Пълни щуротии

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 28 Юли, 05:56

    Предполагам, става въпрос за, редовна детоксикация да се прави след 30 годинишна възраст, а не " редовна детоксикация да се прави след 30 години"?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete