Петък, 19 Април 2024, 12:45

Управителят на ВиК се срещна с жителите на Врачеш по повод слабото налягане на водата

31 Октомври 2014, 11:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2486 3


Управителят на „ВиК Бебреш” ЕООД Радосласв Наков се срещна днес сутринта с жителите на Врачеш по повод слабото налягане на водата във водопреносната мрежа на селото.

Наков проведе разговори с кмета инж. Сашо Денкин и общинският съветник Милчо Владимиров за възможните начини за излизане от проблемната ситуация. Пред репортер на balkanec.bg той заяви, че е необходимо най-напред да се пристъпи към ремонт на довеждащия водопровод в резервоара на река Осеница, като поетапно да се премине към отстраняване на всички аварии на ВиК мрежата. Проблем обаче се оказва и неплащането на водата от страна на ромите, подчерта Наков, който възнамерява да проведе разговори с тях за монтиране на водомери и да започнат да си плащат потребяваното количество вода.

По думите на врачежани повече от 6 месеца няма достатъчно количество вода за битови нужди на улиците „Бузлуджа”, „Шипка” и долната част на ул. „Трети март”. Освен това през по-голяма част от денонощието водата била не само негодна за пиене, но и изобщо с много лошо качество.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 12:06

    otchitashiyat vodata Iliya e negramoten chove izrluchitelno?marzeliv i ne otchita korektno vodomerie.Veroyatno e pokrovitelstvan ot nykoi.Za d ima prihodi za remont i drugi nugdi pri reshavane problemite s vodata vav Vraches e nugen strog kontrol i otchetnost.Pitam se za kakvo e kmeta-ot sutrin do vecher piene na kafeta i nikakva rabota.Kakvo pravi za budgeta na seloto?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: d 31 Октомври, 13:56

    щом циганите ще бъдат засегнати лайнар(шопар) Сашо ще стопира работата.Такава утайка за кмет Врачеш до сега не имал

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 17:09

    Първо по въпроса за кмета Сашо Денкин-вие си го избирате вече втори мандат-изисквайте от него действия.Направете си квартални съвети и отивате при него и му търсете отговорност.Второ-Милчо Владимиров като общински съветник-защо не постави ребром въпроса на кмета-на общинска сесия-а мълчи като риба.Защо се отказа от Партия Атака-нали тя го направи общински съветник-или вече няма облаги от там-и хайде познайте къде в Партия Герб ще отиде-и няма да се учудя да му намерят в кметството някое местенце или най вероятно мисли да се кандидатира за кмет-за това лекичко се измъкна по бели гащи от Атака.Хей жители на Врачеш не избирайте по симпатии кмет-че той само така ще си стои като манекен и ще пие кафе.Изберете си някой млад амбициозен човек -който е ходил на вън не само в страната и е видял какво правят хората-който ще се бори и прави много неща за вас -за да станете истинско европейско село.Аз за тия вече два мандата на г-н Денкин-моите уважения -но не видях какво направи за селото-освен да обира трохите които му ги подхвърля Георгиев.Там в общинският съвет не смеят нищо да кажат -както Милчо Владимиров -той кмета -Марияна Босовска-която е само фигурант във общинският съвет-никой от тях не смее да рита срещу ръжена-защо -от какво ги е страх-нали са избрани от народа.Георгиев обича Врачеш само за избори-и после забравя-подхвърля огризки-че защо човека Георгиев да дава за Врачеш като няма кой да му го напомни-какво е обещал.Аз поне съм 30 години съм в това село-и такова безхаберие не бях виждала до сега.Преди демокрацията беше друго-но сега е въпрос на организаия и желание за работа-както каза и г-н Цветанов от ПП Герб-кметовете са важни -те са гръбнака на политиката.А къде са те?????Само Георгиев се чува -защо е така?Отговорете си сами!!!Така че когато гласувате мислете-какво този човек може и би направил за вас!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete