Четвъртък, 25 Април 2024, 21:03

В Боровец се проведе областна работна среща, посветена на зимната подготовка в курорта

28 Ноември 2014, 14:38
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 1523 0


По инициатива на Областния управител на Софийска област, в  хотел „Самоков”, в планинския курорт Боровец се проведе работна среща, посветена на подготовката на курорта за зимния туристически сезон. Домакин на срещата беше община Самоков. Присъстваха кметът на Самоков - Владимир Георгиев, Заместник-областният управител на Софийска област - Красимир Кунчев, инж. Михаил Рашков – Директор на Областно пътно управление, Главен инспектор Мариета Иванова – Директор на ОДМВР – София,  Управителят на дружество "ВиК" ЕООД - София - Цанко Маринов,  д-р Пламен Китанов – представител на Център за спешна медицинска помощ на Софийска област,  д-р Галин  Каменов  - Главен секретар на Регионална здравна инспекция на Софийска област, представители на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” и др. Регионалния директор на ЧЕЗ – инж. Величко Атанасов също все участие в дискусията. Присъстваха и  представители на хотелиерите и търговските обекти, работещи в района на курорта.
Обсъдени  бяха проблемите, свързани със сигурността и обществения ред, снегопочистването, опесъчаването и цялостната зимната поддръжка на инфраструктурата на територията на курорта Боровец.
На срещата бе отбелязано, че има добра комуникация и синхрон между институциите, което е гаранция за осигуряване на нормално протичане на зимния сезона. Направено бе предложение от страна на хотелиерите такава среща да се провежда и в началото на летния сезон, защото Боровец е курорт с целогодишна заетост.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (188)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete