Четвъртък, 25 Април 2024, 22:01

В ГПЧЕ "Алеко Константинов" организираха благотворителни инициативи в подкрепа на Десислав

17 Март 2014, 16:13
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3665 1


1600 лева бе сумата, която ученици от ГПЧЕ “Алеко Константинов” събраха от благотворителни инициативи в подкрепа на Десислав Муратовски от Ботевград, който е бивш възпитаник на гимназията. Инициатори на благотворителната кампания са учениците от клуб "Солидарност" с ръководител Таня Димитрова, която лично предаде сумата на Деси. 

"Благодаря на всички за това, че сте съпричастни на каузата. Сигурен съм, че за напред ще станете много добри хора", каза Десислав. Мероприятията ,които са организирали от ГПЧЕ "Алеко Константинов" за да успеят да помогнат на Деси са благотворителна изложба, благотворителна разпродажба на лични вещи, кулинарна изложба и други.
 
Деси сподели , че до момента са събрани 70 000 лева, което е повече от половината от необходимите 100 000 лева за операцията. За събирането на останалата част от средствата Десислав сподели, че разчита на помощта на хора с възможности.
Деси съобщи още, че на 24 март от 20,00 часа в Парадайз Център ще бъде организирана благотворителна проява - "Играй любимата си игра с любимата си звезда" по инициатива на Златка Димитрова. В благотворителната проява ще се включат Любо, Поли Генова, Мастило и други.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: UKTC-ar 19 Март, 18:29

    Evala na uchenitsite na GPCH..no zashto typite direktori,uchitelii i uchenitsi ot UKTC ne se setiha da napravqt i te neshto...moje bi zashtoto Dashin trea da galta poveche pari :x
    :x :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete