Събота, 20 Април 2024, 15:46

Валентин Михов - гост на срещата на клуб "Гунди"

21 Ноември 2014, 16:04
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1713 2


Всички си спомняме славните времена за българския футбол по времето на Георги Аспарухов – Гунди. Ботевград е първият град след София, където през 2007г. се основава клуб с името „Гунди”. Негов председател е г-н Добри Доцов.
Често те организират срещи, също така и изложби. Днес от 13:30ч. в зала „Орханиец” в Исторически музей Ботевград, те проведоха поредната си сбирка. Тя бе уважена от трима официални гости. Това бяха Валентин Михов – бивш футболист, председател на БФС, настоящ бизнесмен, и двама легендарни футболисти от близкото минало – Димитър Якимов и Димитър Ларгов. На срещата присъстваха още г-жа Тодорка Коцева, директор на Историческия музей, г-н Олимпи Кътев, бивш депутат, както и бивши футболисти от ФК „Балкан”.
Официалните гости любезно отговаряха на задаваните им въпроси и разказаха интересни случки около футболни събития, към който се връщат с носталгия. Спомнят си, че по тяхното време нямаше това разделение между феновете на „Левски” и „ЦСКА” – дори са се събирали заедно да гледат мачове, като по време на срещата всеки подкрепя своя тим, а след края на съдийския сигнал феновете пак са заедно, сплотени от любовта към футбола.
Тъй като г-н Добри Доцов в колекционер на значки, за своята колекция той получи специален подарък от г-н Димитър Ларгов – различни видове значки от няколко държави. От своя страна пък гостите получиха книги, подарък от литературен клуб „Стамен Панчев” Ботевград.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Сектор,,Г" 21 Ноември, 17:59

    ...А г-н Добри Доцов,дали спомена за успехите на Шестойчо Младенов над ,,ЕВРОИДИОТИТЕ,,?!?...и все пак успех на ,,Лефски,,в борбата за 6-то място...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: statist 22 Ноември, 10:19

    e точно за това иде реч:никой не коментира Левски и свинете,коментира се Българския футбол и един велик Футболист

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete