Събота, 20 Април 2024, 18:43

Виртуозните изпълнения на Володя Стоянов и танцов ансамбъл "Балканска младост" накараха етрополци да изпитат истинска национална гордост

3 Март 2013, 21:17
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 10291 12


Прекрасен концерт-спектакъл, по повод 3-ти март Национален празник на Република България, представиха очарователните танцьори от ансамбъл „Балканска младост” при НЧ ”Тодор Пеев-1871” и невероятният изпълнител на македонски песни Володя Стоянов-Войводата. В началото на концерта официално слово за празника прочете инж. Богомил Георгиев-кмет на община Етрополе,като той подчерта, че пред  всички стои отговорността за бъдещето на нашата родина и че трябва  да работим заедно за нейното благополучие. Поздравителен адрес до жителите на общината бе изпратил Виктор Баженов -директор на Руския културно-информационен център.
Невероятни, завладяващи и изпълнени с патриотизъм бяха песните, които Войводата поднесе на етрополци. Чрез непринуденост ,национална гордост и обаяние той достави истинска радост на препълнилите големия салон жители и гости на планинското градче. Голяма част от песните му бяха авторски, посветени на важни събития от българската история, които Володя Стоянов изпя толкова истински, с огромно желание, с душа и сърце на българин. ”Един царствен народ никога неможе да бъде преклонен” - това бе основната тематика в музиката му. На етрополци той каза: ”Пея за балканските сърца на етрополци, за вашия истински български дух.” По време на неговите изпълнения, танцьорите от „Балканска младост” привнесоха много чар, красота, наслада и удоволствие, така както те умеят, така както всички в града знаят че танцуват, раздавайки се за публиката.

Източник: balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Март, 21:42

    И да не забравяме и Етрополска китка :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Март, 22:36

    Какъв е този фотограф, който така и не се научи да прави снимки. Няма ли балкон тази зала? Всички снимки са направени отдолу нагоре, една няма различна - зъбите ли ще им броим на танцьорите или на Володя Стоянов.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Март, 22:42

    все за нещо да се заяждате ,ами иди си го гледай наживо и му брой каквото искаш

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Март, 22:57

    Снимките не са направени добре. Един любител би ги направил по - добре. Би трябвало да съобразиш височината, от която снимаш и участващите. В случая ако има балкон, ще снимаш красотата на танца - извивки, костюми, лицата отблизо. Защо си мислиш,че се заяжда някой, само, защото не ти е харесал работата. Не съм от Етрополе, чета сайта и разглеждам снимките. Тук липсва професионализъм!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 4 Март, 21:37

    ice snimai po dobre drygia pat

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: зрител 5 Март, 10:32

    Нека цяла България да види как се чества НАЦИОНАЛНИЯ НИ ПРАЗНИК - 3-ти МАРТ В ЕТРОПОЛЕ!!! Адмирации за отличната организация от страна на кмета на града инж. Богомил Георгиев и отдел "Култура" и доставената радост на етрополци с невероятния концерт на Володя Стоянов-ВОЙВОДАТА и приказната хореография на няколко поколения танцьори от ансамбъл „Балканска младост” при НЧ ”Тодор Пеев-1871”!!! :D

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Знаменосец 5 Март, 11:46

    "Голяма част от песните му бяха авторски, посветени на важни събития от българската история, които Володя Стоянов изпя толкова истински, с огромно желание, с душа и сърце на българин." - това Войводата - Володя Стоянов го прави навсякъде където пее! Велик БЪЛГАРИН !

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: С. Петров 5 Март, 12:12

    Браво и на хореогравката Пушкарова и всички танцьори участвщи в спектакъла!
    С такива деца и такъв Войвода, България ще я бъде!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 5 Март, 21:16

    :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: зрител 3 Декември, 10:38

    Мили приятели, не разбрахте ли какво е посланието от сцената, не усетихте ли атмосферата на празника, която само Войводата може да придаде, не разбрах те ли голямото творчество, което се дарява ежедневно????

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete