Вторник, 30 Април 2024, 23:08

Първият учебен ден в Училища "Европа" Ботевград бе открит тържествено

1 Октомври 2014, 17:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2454 1


За 21-ви път новата учебна година бе открита в Училща “Европа” Ботевград днес от 17.30 ч. Най-малките възпитаници на езиковото училище пристъпиха прага му, заедно със своите родители. На тях им бяха раздадени учебни материали, пособия и разбира се раници на училища „Европа” с надежда да бъдат упорити и ученолюбиви по пътя на чуждестранното езиково обучение в следващите няколко години.
 
Сто и тридесет са учениците записали се в езиковото училище. Освен тях интерес проявяват и корпоративни клиенти, съобщи за balkanec.bg директорката Петя Анстасова. Това са над 50 човека от фирмите „Сен Сата Технолоджис” и „Джи И Фармасютикълс”.
 
Най-много записали се деца са от 4-ти клас, както и предсертификатни ученици - 17 на брой за първи сертификат на Университета Кеймбридж. За 10-та поредна година учебни занятия ще се осъществяват и в ОУ”В.Левски” Правец, тъй като има интерес от деца във възрастта от 1 до 4-ти класове. Там има кабинет, където ще се провеждат занятията за удобство на обучаваните.
 
„Тенденцията сред подрастващите е да изучават втори език в училище - например немски или испански, а продължават при нас да изучават допълнително английски език. По традиция в края на всяка учебна година резултатите в езиковото училище са отлични. Надяваме се и тази година на добри и ученолюбиви ученици”, каза в заключение директорката.
И тази година основни преподаватели за учениците е Маргарита Цанкова, директорката Петя Анастасова и Дивна Николова.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Октомври, 14:43

    ami chestito dano pone v Bostrevgrad se staraqt poveche s obuchenieto, che uchilishte evropa v pravec samo vzima pari i ne se staraqt decata da nauchat neshto... za sujalenie nqma markonis inache i pette deca deto imat i te shte izbqgat :x :x :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (194)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete